fbpx

Racefiets onderhoud

Racefiets onderhoud Utrecht

Op zoek naar een vast adres voor al het onderhoud aan je racefiets in Utrecht? Bij Kildale Bikes ben je aan het juiste adres! In de werkplaats wordt jouw fiets met liefde onder handen genomen. Altijd een prijsopgave vooraf en transparante communicatie.

De werkplaats is enkel op afspraak geopend. Zo is er gegarandeerd genoeg tijd voor iedere klant! Reparaties worden zoveel mogelijk met originele onderdelen uitgevoerd. Want waarom zou je iets vervangen als het nog goed werkt? Verspilling, daar houden we niet van bij Kildale. Daarom wordt het onderhoud uitgevoerd met zo min mogelijk afval, en met geloof in duurzame oplossingen. Zo gaat je racefiets veel langer mee!

Weet je dat je veel onderhoud aan je racefiets zelf kunt uitvoeren? Het is vooral een kwestie van doen, en niet moeilijk om te leren. Kijk eens op de pagina Workshops en ga met je eigen fiets aan de slag tijdens een workshop racefiets onderhoud in de werkplaats in Utrecht! 

Oftewel: Ben je op zoek naar een plek om je racefiets te laten onderhouden in Utrecht? Kom naar Kildale!

 

Kildale onderhoudt alles met een derailleur. Ooit begonnen op een studentenkamer op de derde verdieping, inmiddels een begrip in Utrecht op het gebied van racefiets onderhoud. Je kunt in de werkplaats terecht met (bijna) al je fietsproblemen. Ook je gravelbike, mountainbike, vakantiefiets of vintage racefiets is hier welkom voor onderhoud! Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier hierboven.