fbpx

Onderhoud

Onder racefiets

Bij Kildale ben je aan het juiste adres voor alle reparaties en onderhoud aan jouw racefiets! In de werkplaats wordt jouw fiets met liefde onder handen genomen. Altijd een prijsopgave vooraf en transparante communicatie.

De werkplaats is enkel op afspraak geopend. Zo is er gegarandeerd genoeg tijd voor iedere klant! Reparaties worden zoveel mogelijk met originele onderdelen uitgevoerd. Want waarom zou je iets vervangen als het nog goed werkt? Verspilling, daar houden we niet van bij Kildale. Daarom wordt het onderhoud uitgevoerd met zo min mogelijk afval, en met geloof in duurzame oplossingen. Zo gaat je klassieke racefiets veel langer mee!

Kildale onderhoudt alles met een derailleur. Ooit begonnen op een studentenkamer op de derde verdieping, inmiddels een begrip in Utrecht op het gebied van vintage racefietsen. Inmiddels kun je in de werkplaats terecht met (bijna) al je fietsproblemen. Ook je mountainbike of moderne racefiets is hier welkom voor onderhoud! Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier hierboven.